Recorregut 2017

V Cursa de l'Eramprunyà

Es celebra el proper 29 de gener de 2017 i puntua al 15è Cirucuit Català de curses per muntanya de la FEEC.

Amb 23km de recorregut  i un desnivell  de 1200m +, es desenvolupa dins el Parc Natural de Garraf, entre els municpis de Gavà i Begues. El recorregut permet gaudir d'unes vistes espectaculars de tot el Delta del Llobregat i part del Massís del Garraf. Seguint els suggeriments dels corredors de l'any passat hem modificat el circuit per fer-la encara més interessant.

Enguany repetim recorregut júnior per als corredors d'entre 18 i 21 anys. Es tracta d'una variant del recorregut de 16.65km amb un desnivell de +818m.
Esperem que un animeu a participar-hi i gaudiu del recorregut tant com nosaltres.  


V Canicross de l'Eramprunyà


Aquest any puntua en el 7è premi FEEC canicròs i el l'AEM CANICROSS CHALLENGE

Enguany el circuit consta de 7,2 km i 266m de desnivell acumulat aproximadament, es desenvolupa per pistes i corriols de la zona forestal de Gavà i pretèn donar a conèixer un paratge proper a la ciutat que sovint es del tot desconegut.

La sortida es realitza des de l'Ajuntament de Gavà.  Passant pel peu del Calamot, travessa el pla de Queralt. Retorna a la ciutat travessant la Vall de la Sentiu i una última pujada per la serra de Queralt. Seguint els suggeriments dels corredors de l'any passat hem modificat el circuit per fer-la encara més interessant.

Esperem que un animeu a participar-hi i gaudiu del recorregut tant com nosaltres.